Groepsovernachting
tot wel 24 personen!

Even voorstellen

Hallo wij zijn Gerrit en Frieda Rieks en trotse eigenaren van de Watertoren in Lutten. Dit prachtige monumentale pand hebben wij omgetoverd tot een pand met meerdere functies waaronder de groepsaccomodatie. Graag verwelkomen wij elke vrijdagmiddag een groep die onze groepsaccomodatie huren voor een weekend. Dit doen wij met veel plezier en halen hier ontzettend veel voldoening uit.

De watertoren huren met een groep

Beleef een heerlijk weekend met vrienden of familie in een unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen.
De woonkamer is een centrale plek waar u gezellig met elkaar kunt zijn, terwijl u zich heerlijk terug kunt trekken in uw eigen kamer met eigen lounge en sanitair.

Weekend of midweek

U kunt de watertoren een weekend van vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur huren met een groep.
Ook is het mogelijk bij ons om door de week met een groep te overnachten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Groepen tot wel 24 personen.

De watertoren heeft 10 slaapkamers met elk twee bedden, die zowel als aparte bedden als tweepersoonsbedden te gebruiken zijn. Zo kunt u met 20 personen verblijven. Er zijn ook bijzetbedden te plaatsen, waardoor de mogelijkheid zelfs bestaat om met 24 personen te verblijven.

Onze kamers

De tien kamers, ieder met zijn eigen bijzondere historische industriële details zijn voorzien van opgemaakte bedden van Swiss Sence (XL boxspring), een comfortabel zitgedeelte, een bureau, maar ook van een tv en draadloos internet. Daarnaast hebben acht van de tien kamers de beschikking over een eigen moderne badkamer met douche en toilet. Twee van deze tien kamers zitten op de eerste verdieping en delen gezamenlijk een badkamer. Deze gezamenlijke badkamer heeft een douche, bad en toilet. Verder kunt u een handdoekenpakket bijboeken.

Faciliteiten

Als u de Watertoren een weekend of midweek boekt kunt u ook gratis gebruik maken van de onderstaande faciliteiten.

De woonkamer: alles centraal

De woonkamer met open keuken is het hart van de toren waar u met uw familie, vrienden of kennissen gezellig bij elkaar kunt zijn. Deze woonkamer bevindt zich op de begane grond en heeft al het nodige om een gezellige tijd met elkaar door te kunnen brengen waaronder een horeca keuken, bar, eettafel, uitgebreid loungegedeelte, tv, geluidsinstallatie, sjoelbak en meerdere spellen. De woonkamer heeft aan drie kanten grote openslaande deuren met veel licht inval. Deze deuren kunt u op een zomerse dag lekker open zetten om buiten te gaan zitten op een van onze terrassen. De woonkamer is verder ingericht met veel hout, het originele beton, unieke industriële details en warme kleuren zoals rood en paars. Zo is ook de rest van deze toren ingericht.

Horeca Keuken

Er is een royale open keuken voorzien van alle gemakken. Deze bevindt zich op de begane grond in de woonkamer van de watertoren.

In de keuken zijn de onderstaande artikelen aanwezig :

  • 5 pitsgasstel
  • Grote elektrische oven
  • Magnetron oven
  • Koffiezet apparaat inclusief filters. (Zelf dient u snelfiltermaling mee te nemen)
  • Horeca vaatwasser inclusief zeep.
  • Waterkoker
  • Broodrooster
  • Keukengerei waaronder: Pannen, borden, bekers, bestek etc.

Speelzolder / recreatieruimte

Ongeveer midden in het pand net boven de kamers is een gehele verdieping waar je je kunt uitleven genaamd de ‘Speelzolder’. Dit is een verdieping waar de toren verder nog in originele staat is, maar er ligt wel vloerbedekking. Hier staat een tafelvoetbal spel, een tafeltennis tafel en er liggen badmintonrackets. Dus regent het? Geen paniek en leef je lekker binnen uit.

Terras

Voor de toren aan de linkerzijde bevindt zich een ruim terras. Deze bestaat uit een rechthoekige kring van banken. In het midden van de banken staan tafels. Deze banken en tafels zijn door de eigenaar gemaakt van stoere betonschotten. In het midden van de tafels staan prachtige platanen, en op de tafels staan vaak manden met bloemen of planten. Verder vind u in de toren speciale kussens voor de loungebanken, zodat u heerlijk samen kunt gaan zitten en bijvoorbeeld een drankje kunt nuttigen op ons terras. Daarnaast kunt u nog aan de zijkant en de achterkant van de toren naar buiten, hier is het betegeld en er staan tuinstoelen. Aan de achterzijde van de toren staat een grote tuintafel voor 10 personen. U kunt bij ons ook nog een barbecue huren voor nog meer terras plezier.

Bij te boeken

Mocht u met een groep nog iets willen bijboeken zoals een activiteit, live and coocking of bijvoorbeeld boodschappen willen bestellen bij een supermarkt. Deze kunt u vinden op onze site onder het kopje Tips voor groepen.