Groepen

Overnachten met een groep terras voor

De watertoren huren met een groep

Beleef een heerlijk weekend als u komt overnachten met een groep vrienden of familie in een unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen.
De woonkamer is een centrale plek waar u gezellig met elkaar kunt zijn, terwijl u zich heerlijk terug kunt trekken in uw eigen kamer met eigen lounge en sanitair.

Weekend of midweek

U kunt de watertoren een weekend van vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur huren met een groep.
Ook is het mogelijk bij ons om door de week met een groep te overnachten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Groep tot wel 20 personen.

De watertoren heeft 10 slaapkamers met elk twee bedden, die zowel als aparte bedden als tweepersoonsbedden te gebruiken zijn. Zo kunt u met een groep van 20 personen verblijven. Eventueel zijn er ook bijzetbedden te plaatsen voor als er bijvoorbeeld een kind bij de ouders op kamer wil slapen.

Overnachten in onze kamers

De tien kamers, ieder met zijn eigen bijzondere historische industriële details zijn voorzien van opgemaakte bedden van Swiss Sence (XL boxspring), een comfortabel zitgedeelte, een bureau, maar ook van een tv en draadloos internet. Daarnaast hebben acht van de tien kamers de beschikking over een eigen moderne badkamer met douche en toilet. Twee van deze tien kamers zitten op de eerste verdieping en delen gezamenlijk een badkamer. Deze gezamenlijke badkamer heeft een douche, bad en toilet. Verder kunt u een handdoekenpakket bijboeken.

Overnachten met een groep - Bedden
Overnachten met een groep - Groepsruimte

De woonkamer: alles centraal

De woonkamer met open keuken is het hart van de toren waar u met uw familie, vrienden of kennissen gezellig bij elkaar kunt zijn. Deze woonkamer bevindt zich op de begane grond en heeft al het nodige om een gezellige tijd met elkaar door te kunnen brengen waaronder een horeca keuken, bar, eettafel, uitgebreid loungegedeelte, tv, geluidsinstallatie, sjoelbak en meerdere spellen. De woonkamer heeft aan drie kanten grote ramen met veel licht inval. Via een zijdeur kunt u op een zomerse dag lekker naar buiten gaan om op een van onze terrassen te gaan zitten. De woonkamer is ingericht met veel hout, en het originele beton is zichtbaar, verder is het ingericht met warme kleuren zoals rood en paars. Ook de rest van deze toren is in deze stijl ingericht.

Horeca Keuken

Er is een royale open keuken voorzien van alle gemakken. Deze bevindt zich op de begane grond in de woonkamer van de watertoren.

In de keuken zijn de onderstaande artikelen aanwezig :

  • 5 pitsgasstel
  • Grote elektrische oven
  • Magnetron oven
  • Koffiezet apparaat inclusief filters. (Zelf dient u snelfiltermaling mee te nemen)
  • Horeca vaatwasser inclusief zeep.
  • Waterkoker
  • Broodrooster
  • Mixer
  • Keukengerei waaronder: Pannen, borden, bekers, bestek etc.
Overnachten met een groep - keuken voor groepen
Groepsaccomodatie - speelzolder

Speelzolder / recreatieruimte

Ongeveer midden in het pand net boven de kamers is een gehele verdieping waar je je kunt uitleven genaamd de ‘Speelzolder’. Dit is een verdieping waar de toren verder nog in originele staat is, maar er ligt wel vloerbedekking. Hier staat een tafelvoetbal spel, een tafeltennis tafel en er liggen badmintonrackets. Dus regent het? Geen paniek en leef je lekker binnen uit.

Terras

Als u komt overnachten met een groep kunt u gebruik maken van een groot aantal mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld: één van de terrassen. Het voorste terras bestaat uit een rechthoekige kring van banken. In het midden van de banken staan tafels. Deze banken en tafels zijn door de eigenaar gemaakt van stoere betonschotten. In het midden van de tafels staan prachtige platanen, en op de tafels staan vaak manden met bloemen of planten. Verder vind u in de toren speciale kussens voor de loungebanken, zodat u heerlijk samen kunt gaan zitten en bijvoorbeeld een drankje kunt nuttigen op ons terras. Daarnaast kunt u nog aan de zijkant van de toren gebruik maken vaan een deels overdekt terras. Aan de achterzijde van de toren staat een grote tuintafel voor 10 personen. U kunt bij ons ook nog een barbecue huren voor nog meer terras plezier.

Groepsovernachting terras zijkant
Met een groep leuke activiteiten hardenberg

Omgeving

U kunt veel leuke dingen doen met de hele groep, zoals bijvoorbeeld een dag naar Attractiepark Slagharen, of één van de leuke activiteiten boeken van Expedition Outdoor.
Kijk hier voor nog meer ideeën!