WEES WELKOM.

Welkom in de Watertoren Lutten van Gerrit en Frieda Rieks, waar wij onze gasten ontvangen in een uniek monumentaal pand, wat wij verbouwd hebben tot een zeer luxe groepsaccommodatie.

Voor zowel particuliere als zakelijke gasten is Watertoren Lutten een ideale locatie.

U kunt bij ons fijn overnachten met familie of vrienden in onze sfeervolle hotelkamers, waarvan de inrichting zowel warm als industrieel is.

Ook voor vergaderen met overnachting of voor een inspirerende heisessie is de watertoren een zeer geschikte locatie.

Onze accommodatie is gelegen in de gemeente Hardenberg.

Onze watertoren is ook als groep af te huren. Ons pand is niet geschikt als “feestlocatie”.

Personen

tot 20 personen

Kamers

10 kamers

Badkamers

9 badkamers

De watertoren huren met een groep

Beleef een heerlijk weekend met vrienden of familie in een unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen.
De woonkamer is een centrale plek waar u gezellig met elkaar kunt zijn, terwijl u zich heerlijk terug kunt trekken in uw eigen kamer met eigen lounge en sanitair.

Vergaderen en cursussen

Bij Watertoren Lutten kunt u met uw team heerlijk rustig vergaderen of een lezing houden tussen de landerijen op een unieke locatie. Onze locatie is uitgerust met moderne vergadermiddelen die bij te boeken zijn.

 

  We hebben afgelopen weekend mogen genieten in jullie prachtige B&B. Wat een geweldig stulpje hebben jullie daar neer gezet en wat zijn jullie ontzettend gastvrij. Ook erg tof dat we de gehele watertoren hebben mogen aanschouwen met alle plannen die misschien in de toekomst nog gaan komen. Jullie B&B is zeker een aanrader!

  Annemarie de Louw - Stevens
  14 februari 2016

  positive review  Een heerlijk weekend met onze familie in de watertoren doorgebracht Ideaal als groepsaccomodatie. Iedereen een eigen zeer luxe kamer met badkamer, een gezellige, knusse gezamenlijk ruimte met keuken en een grote eettafel en op de bovenste etage een leuke speelplek voor de kinderen. Alles was prima verzorgd. Kortom een geslaagd familieweekend. Een aanrader!

  Carin van der Werf
  22 november 2015

  positive review  Vandaag een zakelijke bijeenkomst gehad in de watertoren! Prima verzorgd, mooie locatie en fijne mensen. Aanrader ook voor zakelijke gelegenheden! Wij waren met 30-40 mensen en konden er prima vertoeven voor een dagdeel!

  Patricia Rutte
  21 juni 2016