Trouwen

Trouwen

Het is mogelijk om doordeweeks tot en met vrijdagmiddag drie uur, elkaar romantisch het ja-woord te geven in onze unieke watertoren. Nodig je familie en vrienden uit en maak er een bijzonder moment van samen, waar jij en je partner nog je hele leven aan kunnen blijven denken. Onze toren is hier goed geschikt voor omdat hij warmte, rust en luxe uitstraalt. Een fijne plek om te kunnen trouwen dus!

 

Trouwfeest

Wilt u aansluitend na uw bruiloft ook een trouwfeest vieren, dat kan in het weekend maar dan dient u de toren voor dit weekend ook te huren. Zo kunt u wel uw familie, vrienden of kennissen hier laten slapen na het geweldige feest!

Prijzen

Wilt u weten wat het kost om in de toren te trouwen, dan kunt u het beste even een mailtje sturen naar [email protected] of even bellen naar het onderstaande nummer.

Telefoonnummer: 0523-857219

Trouwfoto’s maken

Wilt u op uw bijzondere trouwdag dit moment graag vastleggen in een fotoreportage? Dit kunt u met uw fotograaf/fotograve doen in onze watertoren. De watertoren is een uniek oud pand met veel variatie als het gaat om foto’s maken. Trouwfoto’s kunnen gemaakt worden op de allerbovenste verdieping maar ook op de lekvloer, buiten en eventueel in een van onze kamers. De watertoren heeft unieke details die wellicht mooi in contrast kunnen zijn met u als bruid en bruidegom op een foto.

Er gaat een personeelslid mee om u binnen te laten en rond te leiden door de toren, voor zover u dit wilt.

 

Tijd

De tijd die u voor de fotoreportage heeft bedraagt maximaal één uur.

Prijs

Wilt u weten wat het kost om in de toren een fotoreportage vast te leggen, dan kunt u het beste even een mailtje sturen naar [email protected] of even bellen naar het onderstaande nummer.

Telefoonnummer: 0523-857219