Bed & Breakfast
Inclusief heerlijk ontbijt!

Even voorstellen

Theun en Jet - B&B watertoren Lutten - Heerlijk overnachten nabij Hardenberg in een bijzonder monument

Hallo wij zijn Theun en Jet, en ik (Jet) ben de dochter van Gerrit en Frieda Rieks, die deze watertoren in Lutten hebben ingericht voor meerdere functies waaronder de Bed & Breakfast waar u kunt overnachten. Mijn ouders zijn begonnen met het runnen van de Bed & Breakfast in het voorjaar van 2015. En zijn in het najaar van 2017 gestopt met de doordeweekse Bed & Breakfast. Deze taak hebben wij weer in het voorjaar van 2018 van ze overgenomen en doen dit dan ook met veel passie en plezier!

Wanneer kunt u terecht in de Bed and Breakfast?

Op doordeweekse dagen vanaf maandag middag 16:00 uur tot en met vrijdag ochtend 11:00 uur. Perfect als u bijvoorbeeld een beurs bij wilt wonen in de Evenementenhal te Hardenberg, een zakelijke meeting heeft of gewoon lekker wil overnachten in een bijzonder monumentaal pand.

Slapen in één van onze kamers

Onze Bed and Breakfast beschikt over acht bijzondere tweepersoonskamers. In elke kamer ervaar je de unieke beleving dat je in een watertoren slaapt. Hoe bijzonder kan het zijn.. Authentieke details komen in elke kamer naar voren. Elke kamer is met liefde vormgegeven door Gerrit en Frieda. De inrichting heeft een stoere en industriële stijl, die zowel luxe als warmte uitstraalt. De kamers zijn allemaal voorzien van bedden van Swiss Sence (XL boxspring), een comfortabel zitgedeelte, en een bureau. Daarnaast heeft elke kamer de beschikking over alle moderne faciliteiten, zoals een eigen moderne badkamer met douche en toilet, en een tv en draadloos internet.

Inclusief ontbijt

Als u bij ons komt overnachten in een kamer, dan zit hier standaard een heerlijk uitgebreid ontbijt bij in. Deze bestaat uit afgebakken broodjes en vers brood, jus d’orange, yoghurt, fruit, een eitje en nog veel meer.Uiteraard kunt u bij het ontbijt ook onbeperkt, thee en koffie pakken. Kortom, alles om uw dag goed mee te starten.

Ontbijt B&B watertoren Lutten - Heerlijk overnachten nabij Hardenberg in een bijzonder monumentOntbijt Watertoren Lutten nabij Evenementenhal Hardenberg

Faciliteiten

Loungeruimte, TV, Terras, Speelzolder, Afsluitbare fietsenstalling,  Gratis Parkeren, Parkeren op eigen terrein, Geluiddichte kamers, Anti- allergene kamers, Koelkast, Gratis WiFi.

Rondleiding

Heeft u belang bij in rondleiding in de watertoren, dan kan ik dit gratis in overleg voor u verzorgen. Zo beleeft u het monumentale pand nog meer.

8 Kamers beschikbaar voor overnachten

Voor de doordeweekse Bed and Breakfast zijn er 8 kamers beschikbaar. Deze kamers hebben elk twee bedden die zowel als aparte bedden als twee-persoons bedden te gebruiken zijn. Zo kunt u met twee personen in een kamer verblijven. Ook zijn er bijzet bedden te plaatsen, waardoor de mogelijkheid zelfs bestaat om met 3 personen op een kamer te verblijven. Voor kinderen tot en met 65 kg. hebben wij iets kleinere bijzet bedden. Hier passen er wel 2 van op een slaapkamer. Zo kunt u met 4 personen op een kamer overnachten.

 Loungen op de tweede verdieping

De watertoren beschikt naast de B&B kamers ook over een sfeervol ingerichte ontmoetingsruimte waar u kunt loungen, tv kijken, tijdschriften en folders inzien of zomaar genieten van een gratis kopje koffie of thee met de andere gasten.
’s Avonds nog een fles wijn opentrekken? In de koelkast in de ontmoetingsruimte kunt u (tegen betaling) wijn, bier, fris, sap en versnaperingen pakken. Natuurlijk bent u ook vrij om uw consumptie mee te nemen naar uw kamer.

Loungezaal B&B Hotel Watertoren Lutten overnachten in de buurt van Hardenberg Loungezaal B&B Hotel Watertoren Lutten overnachten in de buurt van Hardenberg

Speelzolder

U kunt in gratis gebruik maken van onze speelzolder. Ongeveer midden in het pand net boven de kamers zit een gehele verdieping waar je je kunt uitleven genaamd de ‘Speelzolder’. Dit is een verdieping waar de toren verder nog in originele staat is, maar er ligt wel vloerbedekking. Hier staat een tafelvoetbal spel, een tafeltennis tafel en er liggen badmintonrackets. Dus regent het? Geen paniek en leef je lekker binnen uit.

Speelzaal B&B Hotel Watertoren Lutten overnachten in de buurt van Hardenberg Vroeger B&B Hotel Watertoren Lutten overnachten in de buurt van Hardenberg

Prijzen

Bekijk onze actuele prijzen in onze boekingskalender.

Boekt u een kamer voor één persoon in plaats van twee personen, dan kost dit €7,50 minder per nacht.

Boekt u een kamer maar wilt u hier een bijzet bed bij dan kan dit.Er passen twee kinderbedjes voor kinderen tot 65 kg. bij op een twee persoons kamer. De kosten voor een kinderbedje zijn €15,00 per stuk.Er past een groot bijzet bed op een twee persoons kamer, deze kost €30,00.

Verder zijn er geen honden toegestaan in ons pand, dit omdat de kamers anti-allergeen zijn.

Ga naar de boekingskalender