Gastenboek

 • 5 star review  Een heerlijk weekend met onze familie in de watertoren doorgebracht Ideaal als groepsaccomodatie. Iedereen een eigen zeer luxe kamer met badkamer, een gezellige, knusse gezamenlijk ruimte met keuken en een grote eettafel en op de bovenste etage een leuke speelplek voor de kinderen. Alles was prima verzorgd. Kortom een geslaagd familieweekend. Een aanrader!

  thumb Carin van der Werf
  11/22/2015

  5 star review  Meer dan goed. Afgezien dat het een uitzonderlijk gebouw is om in te overnachten, is alles met nauwkeurigheid verzorgd. De kamers zijn stijlvol en de gebruikte materialen zijn netjes, deugdelijk en prima afgewerkt. Met een prima badkamer. Gerrit is een prima gastheer van wie we een tour door het gebouw hebben gehad met als klap op de vuurpijl; het uitzicht op het dak. Ontbijt eenvoudig, toereikend met voldoende keuze. Samenvattend een aanrader. Ook als je passant bent naar een plaats elders, de moeite waard om juist hier te overnachten.

  thumb Ton Oosterwijk
  8/30/2015

  5 star review  Prachtig en origineel b&b! Luxe kamers, goede bedden, heerlijke douche, mooi ingericht, modern, lieve gastvrouw en een onwijs lekker en uitgebreid ontbijt! Aanrader :-).

  thumb Stephan Keereweer
  6/02/2015
 • 5 star review  Wat een prachtige B&B! Heel sfeervol, erg verzorgd en meer dan gastvrij!

  thumb Giny Hurink
  12/12/2015

  5 star review  Prachtige kamers goed ontbijt en een heel bijzondere ervaring om een watertoren van binnen te beleven

  thumb Henk Redder
  8/22/2016

  5 star review  Met een groep van 19 volwassene en 5 kinderen geweest,eigenaar kon bedden bijzetten tegen een kleine vergoeding.Abseilen van de toren was een leuke ervaring.Verder schone nette kamers en badkamers.Was goed te doen met zo een grote groep

  thumb Barbera Den Broeder
  4/18/2017
 • 5 star review  Een bijzondere mooie locatie om te overnachten; mooi ingerichte kamers, een prima badkamer, een heerlijk ontbijt en een rondleiding helemaal naar boven.. wat een uitzicht! We hebben het heerlijk gehad. Bedankt voor de gastvrijheid!

  thumb Sandra Koert Woldenga
  7/24/2016

  5 star review  Unieke locatie met zeer gastvrij onthaal en prima ontbijt door gastheer Gerrit ��

  thumb Richard Kimmann
  1/25/2017

  5 star review  Geweldige accommodatie met 21 personen een weekend gelogeerd Ruime woonkamer open keuken met alle benodigdheden slaapkamers zijn mooi ingericht goede boxspring bedden alle kamers een eigen badkamer �

  thumb Toos Nederhoff
  11/29/2016