huren met een groep

De watertoren huren met een groep

Beleef een heerlijk weekend met vrienden of familie in een unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen.

Weekend of midweek

U kunt de watertoren een weekend van vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur . Op doordeweekse dagen is veel mogelijk in overleg via [email protected] u kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer: 0523-8572189.

Tot wel 24 personen.

U kunt de watertoren huren tot en met 20 personen (extra personen tot 24).

De watertoren heeft 10 slaapkamers met elk twee bedden, die zowel als aparte bedden als tweepersoonsbedden te gebruiken zijn. Zo kunt u met 20 personen verblijven. Er zijn ook bijzetbedden te plaatsen, waardoor de mogelijkheid zelfs bestaat om met 24 personen te verblijven.

Onze kamers

De tien kamers, ieder met zijn eigen bijzondere historische industriële details zijn voorzien van opgemaakte bedden van Swiss Sence (XL boxspring), een comfortabel zitgedeelte, een bureau, maar ook van een tv en draadloos internet. Daarnaast hebben acht van de tien kamers de beschikking over een eigen moderne badkamer met douche en toilet. Twee van de tien kamers zitten op de eerste verdieping en delen gezamenlijk een badkamer. Deze gezamenlijke badkamer heeft een douche, bad en toilet. Verder kunt u een handdoekenpakket bijboeken.

Faciliteiten

Als u de Watertoren een weekend of midweek boekt kunt u ook gratis gebruik maken van de onderstaande faciliteiten.

Horeca Keuken

De watertoren heeft een ruime horeca keuken, waar u voor of met de hele groep kunt koken, bakken en noem zo maar op. Deze bevindt zich op de begane grond in de woonkamer van de watertoren. In de woonkamer is ook een grote eettafel en een lounge gedeelte aanwezig waar u het zelf gemaakte eten of het eventueel bestelde eten kunt nuttigen.

In de keuken zijn de onderstaande artikelen aanwezig :

  • 5 pits gasstel
  • Grote elektrische oven
  • Magnetron oven
  • Koffiezet apparaat inclusief filters. ( Zelf dient u snelfiltermaling mee te nemen)
  • Horeca vaatwasser inclusief zeep.
  • Waterkoker
  • Broodrooster
  • Keukengerei waaronder: Pannen, borden, bekers, bestek etc.

 

Woonkamer

De woonkamer is het hart van de toren waar u met uw familie, vrienden of kennissen kunt samenkomen. Deze woonkamer bevindt zich op de begane grond en heeft al het nodige om een gezellige tijd met elkaar door te kunnen brengen waaronder een horeca keuken, bar, eettafel, loungeplek, tv, geluidsinstallatie, sjoelbak en meerdere spellen. De woonkamer heeft aan drie kanten grote openslaande deuren met veel licht inval. Deze deuren kunt u op een zomerse dag lekker open zetten om buiten te gaan zitten op een van onze terrassen. De woonkamer is verder ingericht met veel hout, bestaand beton, unieke industriële details en warme kleuren zoals rood en paars. Zo is ook de rest van deze toren ingericht.

Speelzolder

Ongeveer midden in het pand net boven de kamers is een gehele verdieping waar je je kunt uitleven genaamd de ‘Speelzolder’. Dit is een verdieping waar de toren verder nog in originele staat is, maar er ligt wel vloerbedekking. Hier staat een tafelvoetbal spel, een tafeltennis tafel en er liggen badmintonrackets. Dus regent het? Geen paniek en leef je lekker binnen uit.

Terras

Voor de toren aan de linkerzijde bevindt zich een ruim terras. Deze bestaat uit een rechthoekige kring van banken. In het midden van de banken staan tafels. Deze banken en tafels zijn door de eigenaar gemaakt van stoere betonschotten. In het midden van de tafels staan prachtige platanen, en op de tafels staan vaak manden met bloemen of planten. U kunt tuinkussens uit de toren pakken om op de banken te leggen zodat u heerlijk samen kunt gaan zitten en bijvoorbeeld een drankje kunt nuttigen op ons terras. Verder kunt u nog aan de zijkant en de achterkant van de toren naar buiten. Hier is het ook betegeld en staan tuinstoelen om ook te kunnen zitten. Aan de achterzijde van de toren staat een grote tuintafel voor 10 personen. Hier kunt u nog een bbq bij huren die daar bij zou kunnen komen te staan.

Bij te boeken

Mocht u met een groep nog iets willen bijboeken zoals een activiteit, live and coocking of bijvoorbeeld boodschappen willen bestellen bij een supermarkt. Dit kunt u doen op onze site onder het kopje Bij te boeken .

Prijzen

De prijzen van het huren van de toren met een groep kunt u bekijken in het onderstaande overzicht.