In de watertoren is een praktijk voor kinesiologie gevestigd genaamd praktijk ’t Frederiek.

Wat is kinesiologie?

Kinesiologie, letterlijk ‘De leer van de beweging’, is een therapeutische manier van werken, geschikt voor vele fysieke en emotionele klachten, en is erg diepgaand en doelgericht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en hoe die balans kan worden hersteld. Kinesiologie activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, waardoor het sneller kan genezen.

Kinesiologie maakt gebruik van westerse, oosterse, nieuwe en bijna vergeten kennis van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. We hoeven slechts te doen wat jouw lichaam aangeeft, waarbij ik je zal ondersteunen bij het inzicht krijgen in hetgeen je lichaam aangeeft. Kinesiologie is heel bijzonder om te ervaren, ik nodig u dan ook graag uit om dit een keer te ondergaan.

Kinesiologie is niet geschikt om medische diagnoses te stellen of medicijnen te testen. Het functioneert niet in plaats van de reguliere gezondheidszorg, maar kan prima preventief en/of ondersteunend ingezet worden.

Voor verdere informatie kunt u gerust op de website van praktijk ’t Frederiek kijken.
Ook kunt u op de website van praktijk ’t Frederiek contactgegevens vinden.