Slapen in één van onze kamers

Watertoren Lutten beschikt over acht bijzondere tweepersoonskamers. In elke kamer ervaar je de unieke beleving dat je in een watertoren slaapt. Hoe bijzonder kan het zijn.. Authentieke details komen in elke kamer naar voren. Elke kamer is met liefde vormgegeven door Gerrit en Frieda. De inrichting heeft een stoere en industriële stijl, die zowel luxe als warmte uitstraalt. De kamers zijn allemaal voorzien van bedden van Swiss Sence (XL boxspring), een comfortabel zitgedeelte, en een bureau. Daarnaast heeft elke kamer de beschikking over alle moderne faciliteiten, zoals een eigen moderne badkamer met douche en toilet, en een tv en draadloos internet.

Kamers op de 1ste verdieping:

Slapen in de Watertoren Lutten, bed & breakfast en hotel. Slapen in de Watertoren Lutten, bed & breakfast en hotel. Slapen in de Watertoren Lutten, bed & breakfast en hotel.Slapen in de Watertoren Lutten, bed & breakfast en hotel. Slapen in de Watertoren Lutten, bed & breakfast en hotel.

Kamers op de 3e en de 4e verdieping

Slapen Watertoren Hotel Hardenberg Slapen Watertoren Hotel Hardenberg Slapen Watertoren Hotel Hardenberg Slapen Watertoren Hotel Hardenberg

LOUNGEN op de 2e verdieping

De watertoren beschikt naast de B&B kamers ook over een sfeervol ingerichte ontmoetingsruimte waar u kunt loungen, tv kijken, tijdschriften en folders inzien of zomaar genieten van een gratis kopje koffie of thee met de andere gasten.
’s Avonds nog een fles wijn opentrekken? In de (koel)kast in de ontmoetingsruimte kunt u (tegen betaling) wijn, bier, fris, sap en versnaperingen pakken. Natuurlijk bent u ook vrij om uw consumptie mee te nemen naar uw kamer. 

Watertoren Lutten, hotel en Bed&Breakfast, slapen lounge Watertoren Lutten, hotel en Bed&Breakfast, slapen lounge Watertoren Lutten, hotel en Bed&Breakfast, slapen lounge Watertoren Lutten, hotel en Bed&Breakfast, slapen lounge

Voor onze mogelijkheden en prijzen kunt u kijken bij Mogelijkheden en prijzen